Billy föredrar vårt hundtrim i Helsingborg

Hej på er

Jag ska berätta något roligt som ni kanske kommer skratta åt. Vanligtvis brukar jag ta med min hund till ett hundtrim här i Helsingborg, men så tänkte jag att vi kanske kunde klara av att göra trimningen här hemma istället. I början var det bra att gå till ett hundtrim för de har liksom en så bra anläggning och rätt resurser, men nu när våran Billy vant sig så bra vi trimmern så tänkte vi att han nog står bra och stilla även om vi gör det här hemma. Det kan jag avslöja att det gjorde han inte, så det blev inte särskilt lätt att få det jämnt och fint. Men när jag väl påbörjat så kunde jag ju inte bara sluta med en halvklippt hund så det var bara att göra det bästa av situationen.

Han som brukar vara så lugn och stilla när jag tar med honom till hundsalongen, men nu hade han inte alls tålamod. Säkert var det så att han kände att jag var lite nervös över hur det skulle gå så då blev han ännu mer otålig. Det var helt klart svårare än jag trodde och hädanefter kommer jag fortsätta ta med honom till vårt hundtrim. De kommer säkert skratta åt oss men det lär ju inte vara första gången de får rätta till en matte eller husses misslyckade frisering. Det är nog som på vilken frisersalong som helst egentligen, så många kunder som försökt klippa eller färga hemma och så går det helt fel.

Det var bra nu att vi prövade och jag tror egentligen inte att någon annan ser så noga att det är lite ojämnt och så, men jag ser och det skulle inte förvåna mig om Billy också märker det. Men jag kommer låta det vara så nu så får vi fixa det när det vuxit ut lite. Söt är han oavsett! Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!

Du gillar kanske också...