Vi tar hjälp av flyttfirma i Helsingborg

God morgon

I helgen går flyttlasset till vår nya lägenhet i Helsingborg äntligen, som vi har längtat. Vi köpte en nyproduktion och det blir den första lägenheten vi äger tillsammans. Fram tills nu har vi bott i en hyresrätt så det ska bli härligt att ha vårat egna. Vi får hjälp av en flyttfirma att köra grejer eftersom vi inte har bil med dragkrok och en del stora och tunga möbler. En flyttfirma har ofta andra redskap, kärror och sånt så att de bättre kan förflytta saker. Vi tyckte det var värt med den extra utgiften för att få hjälp.

Det bästa är att vi har prickat in semester nu lagom till flytten så vi kommer ha gott om tid att få i ordning vårat nya hem och sen så ska vi bjuda hem lite vänner på en inflyttningsmiddag. Den här processen från att man bestämmer sig för att börja titta på lägenhet till att man faktiskt flyttar in i en är väldigt spännande. Så många kvällar vi satt och tittade på nätet på olika bostäder och vi har varit på en hel massa visningar. Sen såg vi denna nyproduktion som skulle stå klar bara inom kort och när vi var och tittade på den så kändes det så rätt.

Det var så skönt att vi båda kände lika starkt för den för innan har vi inte varit helt överens om de vi tittat på, men denna älskade vi båda två. Sen var det också så passande att fastigheten så snart skulle vara klar så vi behövde inte gå och vänta särskilt länge på att det skulle bli färdigt. I såna fall kan de ju kännas både lite riskabelt och segt, men vi har haft tur. Kanske det är så att när det gå lätt så är de rätt. Ha en underbar dag!

Du gillar kanske också...